BENEFICII:
- Nu conține gluten;
- Semințele de in sunt pline de vitamina E, beta-caroten, acizi grași esențiali, proteine și fibre. De aceea, este recomandat să le consumi zilnic;
- Semințele de in constituie o sursă importantă de acid alfalinoleic, o substanță din familia binecunoscuților acizi grași Omega 3, esențială pentru organism, deoarece protejează membrana celulară;
- Are un conținut redus de grăsimi și de carbohidrați și un conținut ridicat de proteine și fibre.
UTILIZARE:
Făina de in degresată poate fi folosită ca atare sau în plus față de alte făinuri. Recomandat pentru coacere, cofetărie și prepararea deserturilor. Poate fi folosit și ca stropire sau ca strat de acoperire.
INGREDIENTE:
Făină de in* degresată.
* ingredient certificat organic.
VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:
Valoarea energetică – 1258 kJ / 302 kcal;
Grăsimi – 7,8 g;
din care acizi grași saturați – 1,0 g;
Carbohidrați – 3,7 g;
inclusiv zaharuri – 3,7 g;
Fibre – 34 g;
Proteine – 37 g;
Sare – 0,1 g.
DEPOZITARE RECOMANDATĂ:
Depozitați într-un loc răcoros și uscat.