BENEFICII:
- Nu conține gluten;
- Conține minerale (zinc, magneziu, seleniu, mangan), antioxidanti, proteine, fibre, complex de vitamina B;
- Ajută la remineralizarea organismului;
- Ajută la buna funcționare a creierului;
- Asigură o digestie corecta;
- Reduce riscul de anemie.
UTILIZARE:
Recomandată pentru toate produsele de patiserie, atât dulci cât și sărate – pâine, budincă, clătite, prăjituri, preparate de panificație, sosuri.
INGREDIENTE:
Făină de orez integral* 100%
* ingredient certificat organic.
VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:
Valoarea energetică – 1457 kJ / 344 kcal;
Grăsimi – 3,0 g;
din care acizi grași saturați – 0,6 g;
Carbohidrați – 70 g;
inclusiv zaharuri – 1,7 g;
Fibre – 3,6 g;
Proteine – 7,5 g;
Sare – 0 g.
DEPOZITARE RECOMANDATĂ:
Depozitați într-un loc răcoros și uscat.