Este mult mai dulce, fierbe mai ușor și este mai săracă în oligozaharide, substanțe complexe responsabile de apariția simptomelor de flatulență la celelalte soiuri de fasole.
Este bogată în proteine vegetale, aminoacizi esențiali și enzime care ajută digestia.
PROPRIETĂȚI:
- Este bogată în proteine, precum și în clorofilă, care ii și dă culoarea verde.
- De asemenea conține toți aminoacizii esențiali și numeroase enzime care faciliteaza digestia.
- Fasolea Mung are un conținut scăzut de amidon, față de fasolea boabe și nu provoaca gaze.
- Boabele Mung au un conținut ridicat de proteine vegetale și compuși anticancerigeni. În plus, are un gust delicios, o culoare verde-proaspăt și de ce nu, aduce un element nou în bucătăria noastră.
- Fasolea Mung conține o gamă completă de vitamine și săruri minerale (calciu, magneziu, potasiu, fier, zinc, cupru, fosfor, și sodiu).
CONSUM:
Bucătăria filipineză face adesea combinații de fasole mung cu usturoi, ceapă, carne și foi de dafin.
După ce fierbe, se poate adăuga în salate, supe, se poate prepara ca o mâncare de fasole, sau ca o tocănița ori chifteluțe.
INGREDIENTE:
Fasole mung* 100%
*ingredient certificat organic.
VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:
Valoarea energetică – 1332 kJ / 316 kcal;
Grăsimi – 1,3 g;
din care acizi grași saturați – 0,3 g;
Carbohidrați – 44 g;
inclusiv zaharuri – 6,6 g;
Fibre – 16 g;
Proteine - 24 g;
Sare – 0,04 g.
CANTITATE: 400 g
DEPOZITARE RECOMANDATĂ:
Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
ȚARA PRODUCĂTOĂRE: POLONIA
ȚARA DE ORIGINE A INGREDIENTELOR: UZBEKISTAN
Produsele BIO (organice) sunt cultivate fără pesticide și insecticide iar în procesul de fabricație nu se folosesc aditivi și compuși chimici.