Produs fără gluten, ambalat într-o fabrică ce nu procesează gluten. Testat fizico-chimic împotriva pesticidelor, metalelor grele și substanțelor contaminante.
Aliment favorit al sportivilor, este ideal pentru susținerea arderilor de grăsimi în timpul exercitiului fizic. Datorită carbohidraților cu eliberare treptată, păstrează nivelul glicemic redus în sânge și oferă o energie constantă. Conține foarte multe fibre, ideale pentru o digestie sănătoasă. Fibrele glucan scad pofta de mâncare, cu efectul benefic de creștere a hormonului colecistochinina. Totodată ajută la reducerea nivelului colesterolului rau LDL, controlul insulinei si sustinerea bacteriilor benefice din sistemul digestiv. Fulgii de ovăz pot ajuta la normalizarea pH-ului și la frumusețea pielii. Studiile arată că, dacă înlocuiești cerealele dulci procesate de la micul dejun cu ovăz, îi vei ajuta pe copii să se concentreze și să-și mențină atenția pe parcursul întregii dimineți petrecute la școală.
AVANTAJE:
- Sursă valoroasă de vitamina B, E, fier, zinc, calciu, cupru, magneziu, seleniu, fibre, proteine, dar și de fitochimicale, cu puternice proprietăți anticancerigene și energizante;
- Fără gluten;
- Cu un conținut bogat în fibre;
- Ajută la reducerea nivelului colesterolului rău LDL, controlul insulinei și susținerea bacteriilor benefice din sistemul digestiv;
- Fulgii de ovăz te ajută să lupți împotriva stresului, a oboselii fizice și psihice și iți oferă o senzație de sațietate de durată, ajutându-te să slăbești mai ușor;
- Recomandate pentru persoanele ce suferă de boala celiacă și celor care vor să consume alimente fără gluten de cea mai bună calitate;
- Produs VEGAN.
INGREDIENTE:
Fulgi de ovăz* 100% fără gluten.
*ingrediente din agricultura organică
VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:
Valoarea energetică – 1561 kJ / 371 kcal;
Grăsimi – 6,7 g;
din care acizi grași saturați – 1,1 g;
Carbohidrați – 60 g;
inclusiv zaharuri: 0,8 g;
Fibre: 13,2 g;
Proteine – 16,8 g;
Sare < 0,01 g.
RECOMANDĂRI:
Se pot consuma cu lapte sau băuturi vegetale, iaurt, budinci, simpli, terci sau în combinație cu fulgi din alte cereale, semințe, nuci, fructe deshidratate sau fructe de pădure proaspete pentru un gust fantastic. Fulgii de ovăz sunt minunați în deserturi, brioșe și alte aluaturi rapide. Îi poți da prin râșniță pentru a obține o făină pe care o adaugi ușor la orice fel de mancare sau desert sănătos.
DEPOZITARE RECOMANDATĂ:
Depozitați într-un loc răcoros și uscat.