Vigo Kombucha Acerola și Ghimbir este amestecul perfect de ceai verde fermentat, piure de Acerola (cu conținut ridicat de vitamina C) din pădurea tropicală amazoniană (nordul Braziliei) și ghimbir din India, (provincia Guajarhat).
Kombucha raw este pregătită manual și fermentată, preparată cu superalimente. Încărcat cu enzime, electroliți, probiotice și bacterii vii care îți stimulează bunăstarea.
Extrem de cooperantă în reglarea ph-ului din organism contribuind la lichidarea acidității sucului gastric.
Este recomandat să consumați kombucha oricând, după necesitate, îndeosebi atunci când simțiți indigestie, metabolism îngreunat, aciditate mărită, balonare și alte probleme gastro-intestinale.
BENEFICII:
- Menține intestinul sănătos;
- Bogat în antioxidanți;
- Stimulează pierderea în greutate;
- Îmbunătățeste digestia;
- Fortifică sistemul imunitar;
- Fără gluten;
- Certificare vegană;
- Agricultura ecologică;
- Fermentat doar cu superalimente;
- Fără zaharoză;
- Îndulcit și preparat cu fructe;
- Fără coloranți artificiali;
- Fără conservanți;
- Fără GMO și fără soia;
- Fără modificări chimice;
- Proprietăti probiotice;
- Acizi buni;
- Vitamine;
- Nu este necesară păstrarea în frigider.
INGREDIENTE:
apă filtrată, ceai fermentat* (apă, glucoză*, fructoză*, ceai*, oțet de mere*, culturi de kombucha), zahăr nerafinat din trestie*, dioxid de carbon, piure de acerola* (1,7%), extract de ghimbir* (0,3% ).
*ingredientele sunt certificate bio.
VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 ml:
Valoarea energetică – 88 kJ / 21 kcal;
Grăsimi – 0 g;
din care acizi grași saturați – 0 g;
Carbohidrați – 4,5 g;
inclusiv zaharuri – 4,3 g;
Proteine – 0 g;
Sare – 0,0 g;
Vitamina C – 25 mg (31%) **
* * Aportul de referință de vitamine și minerale (pentru un adult) zilnic.
CANTITATE: 330 ml
ȚARA DE ORIGINE: POLONIA
(!) A nu se agita înainte de consum. Deschideți cu atenție. A se depozita la loc uscat, răcoros, ferit de razele soarelui. După deschidere a se păstra la frigider și a se consuma în maxim 3 zile de la deschidere.