chlorella

Administrezi Chlorella? Iată ce merită să știi!

Deși mai puțin cunoscută ca spirulina, chlorella are proprietăți excepționale ce merită toată atenția noastră. Această algă are succes în țările asiatice de mai bine de 60 ani, iar în SUA și Europa ea a devenit cunoscută doar recent. Însă, această algă a apărut pe Terra cu 1.5 – 2 miliarde de ani în urmă.

Chlorella pură este în mod natural bogată în substanțe nutritive:

Proteine ​​și fibre: proteinele ​​constituie mai mult de 50% din compoziția Chlorella. Deci, este un aliat excelent pentru vegetarieni și sportivi.

Pigmenții, inclusiv clorofila și luteina ce sunt în concentrație excepțională. Astfel, Chlorella poate fi considerată o super-legumă.

Este bogată în acizi grași esențiali precum omega 3.

Vitamine și minerale în concentrație uimitoare:

Chlorella conține cele mai importante vitamine, inclusiv vitaminele B1, B6, si B12, care se găsesc de obicei în carne și produse lactate.

Ca minerale, chlorella conține potasiu, calciu, magneziu, oligoelemente, cum ar fi fier (100 mg / g), zinc, seleniu. Conținutul său scăzut în fier permite utilizarea ei în cazul problemelor cu glanda tiroidă.

Această algă mai este cunoscută și pentru acțiunea sa puternică de dezintoxicare și oxigenare a corpului. Ea este recomandată pentru eliminarea toxinelor din corp, precum metalele grele sau droguri. De asemenea, purifică tranzitul intestinal.

Chlorella și spirulina, utilizate împreună, au efect de dezintoxificare si oxigenare a corpului multiplicat!

Iată succint beneficiile ei:

  • tratează obezitatea, în asociație cu spirulina
  • moderează apetitul, deci interesantă în curele de slăbire
  • luptă împotriva constipației
  • restaurează echilibrul acid-bazic al organismului
  • regulează funcțiile digestive și ale ficatului
  • scade temperatura arterială
  • anti-oxidant excelent, deci incetinește îmbătrânirea pielii
  • protejează împotriva radioactivității
  • scade inflamațiile precum artroza și artrita

Efecte neplăcute:

Odată ce chlorella ajunge în corp, începe imediat procesul de dezintoxicare. Efectele sale diferă de la o persoană la alta, în funcție de nivelul de metale grele și de poluare acumulate în corp. Doar circa 10% din persoane care administrează chlorella simt efecte neplăcute. Acestea dispar repede mărind doza administrată.

Iată mai jos câteva exemple de efecte neplăcute :

Deoarece chlorella stimulează imediat activitatea intestinală, unele persoane ar putea simți anumite efecte dezagreabile ușoare chiar la început precum: tulburări intestinale și balonări. Acestea vor dispărea după câteva zile. Dacă tranzitul e accelerat la un nivel incofortabil, diminuați doza sau faceți o pauză până când totul revine la normal. Reluați cura, cu doze mici la început și măriți doza progresiv. Rareori, tranzitul poate fi încetinit, în acest caz, creșteți imediat doza și beți multă apă.

La unele persoane, efectele ar putea fi mai accentuate: dureri de cap, sinuzite, dureri articulare sau amețeli. În acest caz, creșteți rapid doza pentru ca chlorella să elimine cât mai rapid din corp toxinele descătușate de prima doză.

Contraindicații:

Nu se recomandă chlorella dacă aveți exces de Fier sau dacă luați medicamente anticoagulante.

Poți administra chlorella în capsule BIO sau pudră BIO.

Chlorella pulbere BIO (хлорелла) 200g – BioPlanet
Chlorella pulbere BIO (хлорелла) 200g – BioPlanet
Chlorella BIO 150 comprimate (хлорелла) - Germania
Chlorella BIO 150 comprimate (хлорелла) – Germania
Shopping Cart
Scroll to Top