chlorella copii

Chlorella este un supliment recomandat pentru copii. Iată de ce!

Îți dorești ca în alimentația copilului/adolescentului tău să fie prezente cât mai multe fibre, pe lângă alimentația sănătoasă? Chlorella e o idee minunată.

Să recunoaștem: copiii urăsc verdele! Chiar și atunci când ți-ai obișnuit copilul să mănânce legume când era încă mic, de îndată ce ating vârsta școlară și presiunea colegilor se instalează, ei vor ajunge cu ușurință la fast food, mai degrabă decât la salată, atunci când i se oferă o alegere.

Cu toate acestea, verdele este foarte important pentru aportul de vitamine și minerale pe care le conține, așa că nu puteți lăsa copilul să le rateze în alimentația sa. Vă propunem să analizați suplimentul natural, certificat biologic, de chlorella (pudră sau pudră comprimată), care poate fi un adevărat ajutor!

În primul rând, ce este Chlorella? Este chiar bine pentru copiii tăi?

chlorella

Chlorella există de peste 2,5 miliarde de ani. O algă verde de apă dulce, a fost descoperită în anii 1890 de microbiologul olandez Martinus Beijernick și exploatată în anii 1950 de doctorul japonez Fujimake pentru a o face ușor disponibilă pentru consumul uman. Oamenii de știință au descoperit că Chlorella este o putere virtuală de nutrienți, care conține până la 60% proteine, mai mult decât ceea ce se găsește în soia și alte legume.

Chlorella s-a dovedit, de asemenea, bogată în vitaminele C, E și K și în vitaminele „B”, în special vitamina B12. În forma sa extrasă, ajută la regenerarea și repararea celulelor, astfel suplimentele cu chlorella sunt bune pentru copii mai ales în fazele de creștere sau pubertate.

Chlorella ajută la stimularea reparării țesuturilor și a materialului genetic, făcându-l extrem de esențial pentru creșterea copilului. Chlorella ajută, de asemenea, la stoparea îmbătrânirii la adulți, în afară de protejarea atât a adulților, cât și a copiilor mici, de o serie de boli.

Ce are Chlorella, ce nu conțin alte plante?

Chlorella conține cel mai mare conținut de clorofilă dintre toate plantele! Clorofila este viața și sângele oricărei plante. Acesta transformă dioxidul de carbon în oxigen, oferind plantei însăși – viață. Pentru noi, clorofila ajută celulelor roșii din sânge să transporte oxigen către alte celule, făcându-ne corpul sănătos și hrănit la nivel celular.

Lucerna, orzul, grâul și spirulina (alte alge) au, de asemenea, conținut ridicat de clorofilă. Cu toate acestea, chlorella are cel mai mare conținut dintre toate plantele, până la 7% din greutatea sa.

Clorofila s-a dovedit, de asemenea, ca un excelent agent de detoxifiere al organismului nostru, normalizând mișcarea intestinală. Cu aceasta vine prevenirea multor boli, inclusiv cancerul de colon. În plus, clorofila alcalinizează corpul până la pH 8 până la pH 10,5, oferindu-ne o piele strălucitoare, curată și sănătoasă, menținând în același timp mirosul corporal la distanță.

Din acest motiv, chlorella este un nutrient pe care ar trebui să-l oferim copiilor noștri. Nu există un substitut pentru a mânca sănătos, dar pe măsură ce copiii noștri devin ocupați la școală și în toate celelalte activități, suplimentele de sănătate, în special cele potrivite, îi vor ajuta să rămână sănătoși, să lupte împotriva bolilor și să devină mari și puternici. Chlorella pudră sau comprimate sunt cu siguranță printre suplimentele potrivite pe care să le oferi copilului tău.

Chlorella pulbere BIO (хлорелла) 200g – BioPlanet
Chlorella pulbere BIO (хлорелла) 200g – BioPlanet
Chlorella BIO 150 comprimate (хлорелла) - Germania
Chlorella BIO 150 comprimate (хлорелла) – Germania
Shopping Cart
Scroll to Top