ulei_cocos

Cum folosești uleiul de cocos pentru îngrijire?

Uleiul de nucă de cocos este cu adevărat un ulei magic: în afară de utilizarea în gatit și de beneficiile sale pentru sănătate, acesta oferă și diverse utilizări pentru îngrijire. Piele, păr, unghii, gene… descoperiți mai cum poate fi folosit.

Anti-îmbătrânire 

Utilizați ulei de nucă de cocos ca o cremă de noapte pentru un tratament ultra hidratant. Hrănește profund și încetinește îmbătrânirea pielii. Este, de asemenea, un tratament excelent pentru conturul ochilor!

Demachiant natural

Pentru îndepărtarea eficientă și naturală a machiajului, uleiul de cocos este cel mai bun aliat! Textura sa uleioasă e foarte eficientă pentru îndepartărea machiajului și a rimelului. Finisați demchierea aplicând puțină apă florală sau loțiune tonică pentru a elimina impuritățile și excesul de grăsimi.

Are grijă de corpul tău

Puteți să-l utilizați în îngrijirea corpului după duș pentru a hrăni și proteja pielea. Ajută la reducerea vizibilității cicatricilor și la prevenirea formării vergeturilor. Perfect dacă sunteți însărcinată! Mâinile tale sunt uscate? Masați-vă mâinile cu puțin ulei pentru a înmuia cuticulele și pentru a hrăni unghiile. În cele din urmă, îl puteți utiliza în uleiul de masaj, devine lichid sub efectul căldurii și se îmbină foarte bine cu un masaj!

Masca pentru pe păr si coafare

Este folosit în mod obișnuit pentru a hrăni părul. Folosiți-o ca o mască înainte de șamponare timp de cel puțin 15 minute apoi faceți 2 șampoane clătind bine. Parul foarte moale garantat! De asemenea, puteți să-l utilizați după șamponare pentru a coafa buclele neascultatoare. Atentie: folositi o cantitate mica pentru a nu lasa parul gras. Dacă părul ramîne gras, înseamnă ca ați aplicat prea mult 😉 

Deodorant natural

Ti s-a terminat deodorantul ? Aplica un pic de ulei de nucă de cocos sub brat ! Combina-l cu ulei esențial de Palma Rosa pentru eficacitate mai mare.

Cremă de ras

Pentru un bărbierit natural și blînd, uleiul de cocos poate îndeplini perfect acest rol! Puteți, de asemenea, să-l aplicați ca aftershave pentru a hrăni și calma iritatiile. In plus, uleiul are proprietăti anti-bacteriene.

Pastă de dinți

Combină uleiul de nucă de cocos cu bicarbonat de sodiu pentru o curățare eficientă a dinților! Respirație proaspătă și gingii protejate! Atentie: bicarbonatul se foloseste de 2-3 ori pe saptamana.

Uleiul de cocos vă protejează genele

Aplicați-l în fiecare noapte pe gene pentru a vă întări și a stimula cresterea genelor!

Important: pentru a beneficia pe delpin de proprietatile acestui ulei, foloseste un produs cat mai natural, nerafinat si presat la rece, de preferinta bio.

Uleiul de cocos este produsul cu numeroase posibilitati de utilizare! Tu cum îl folosesti?

Shopping Cart
Scroll to Top