Ne găsești pe str. Nicolae Testemițanu 3/A

Luni – Vineri  10:00 – 19:00

Sîmbata:        10:00 – 17:00

*Online, puteți plasa comanda la orice oră!

Puteți contacta echipa Arome Bio, în orele de lucru ale oficiului, la

(+373) 696 31 300 sau (+373) 686 86 007.

Prin email: info@aromebio.md

Poți cumpăra direct în magazin (unde poți testa numeroase produse cosmetice) sau comandă aici pe site  urmând urmatoarele etape:

 1. Accesezi aromebio.md
 2. Alegi categoria care te interesează (mâncare sănătoasă, machiaj, îngrijire, arome) / Sau caută produsul dorit în căsuța (caută) din colțul de sus (stânga).
 3. După ce te-ai decis, faci Click (Adaugă în coș) la produsul dorit.
 4. Atunci când ai adăugat tot de ce ai nevoie, verifică coșul. Îl găsești în colțul de sus (dreapta).
 5. Finalizează comanda îndeplinind formularul standard de colectare de date confidențiale: contacte, email, adresă.
 6. Vei fi contactat de către un consultant Arome Bio (în orele de lucru ale magazinului A.B) și veți stabili ora și ziua livrării.

Sigur, livrările se realizează prin intermediul Oficiul Poștal, în toată Republica Moldova:

 1. Chișinău și suburbie – 35 lei (24 ore)
  De la 700 lei livrarea în Chișinău este gratuită. 
 2. În afara capitalei – 60 lei (1-2 zile)
  De la 1500 lei – livrarea în afara capitalei este gratuită!

De regula 1-2 zile în municipiul Chișinău și 2-4 zile în restul țării.

(în funcție de programul și activitatea internă a Oficiului Poștal).

Livrarea în raza orașului Chișinău pâna la suma de 700 lei este în valoare de 35 lei, dacă suma este mai mare de 700 lei, livrarea se efectuează GRATUIT.

Livrarea în afara orașului Chișinău pâna la suma de 1500 lei este în valoare de 60 lei, dacă suma este mai mare de 1500 lei, livrarea se efectuează GRATUIT.

 

Comenzile livrate prin poștă se achită în numerar, la primire.
În magazin, se poate achita atât în numerar, cât și cu cardul bancar.

 

Pentru a anula comanda, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau să ne sunați pe numărul menționat în contacte. Pentru a grăbi procesul, vă rugăm să pregătiți numărul comenzii sau să ne lăsați un în mesaj.

Toate produsele sunt autentice, procurate din țara lor de origine. Autenticitatea produselor o puteți verifica pe site-urile oficiale a producătorilor.

Proiectul Arome BIO s-a născut din dorința de a aduce pe piața Moldovei produse naturale, certificate BIO, ECO și Cruelty Free pentru ca și moldovenii să aibă acces la produse cosmetice și alimentare naturale, de înaltă calitate!

De aceea, alegem cu atenție producătorii de încredere din Germania, Franța, Italia, România și alte țări din Occident. Înainte de a alege un producător, verificăm ce ingrediente folosesc și experiența consumatorilor din întreaga lume.

Este foarte important să facem diferența dintre aceste 2 categorii. Atunci când produsul este cu certificare BIO este de la sine înțeles că vorbim și despre un produs natural, unul verificat în toate etapele procesului: de la creștere, colectare și până la ambalare.

Pentru titlul CERTIFICAT BIO se luptă mii de producători în lume, dar reușesc să-l obțină doar cei care întrunesc toate rigorile stabilite de UNIUNEA EUROPEANĂ.

Alimentele ecologice sunt cele rezultate din agricultura ecologică și trebuie să conțină Sigla Comunitară (SIGLA UE SAU EUROFRUNZA).

 

Avantajele certificării produselor ecologice:

 

Certificarea garantează calitatea produsului ECO și se aplică tuturor operatorilor economici din lanțul alimentar producător – procesator – distribuitor – comerciant.

Practicarea agriculturii ecologice certificate oferă garanții privind durabilitatea mediului înconjurător, bunastarii animalelor si sanatatii consumatorilor

Certificarea ecologică îi ajută pe consumatori să diferențieze usor produsele eco adevarate de cele contrafăcute.

 

Cosmeticele cu certificare Eco sunt create din ingrediente naturale, din culturi crescute după standardele ECO CERT (ce mai apreciată certificare europeană). Deși sunt produse hipoalergice, acestea pot da reacții adverse în cazul în care Dvs. prezentați alergii în cazul unui ingredient.

Spre exemplu, dacă aveți alergii atunci când consumați căpșuni, ar fi cazul să nu alegeți produse cosmetice unde a participat acest ingredient.

Avem peste 300 de produse unice în magazin și ne bucurăm că sunt într-atât de solicitate, încât ajung să fie suprasolicite.
ate, dar ne străduim să suplinim stocurile la timp cu cele mai proaspete ingrediente.

Tradițional, odată cu suplinirea stocului facem un anunț live pe rețelele de socializare. Din acest motiv vă invităm să ne urmăriți pe facebook și instagram

Shopping Cart
Scroll to Top