Nici nu trebuie sa spunem mai mult! Cremă de cocos caramelizată BIO de la COCOMI este facută din nuci de cocos proaspete crescute în fermele Cocomi. Are o textură fină, cremoasă oferind o bogată versatilitate produselor de tip desert vegan si fără lactoză (raw vegane sau pregătite la cuptor). Acest produs este perfecțiunea în ceea ce privește produsele de patiserie vegane.
Știați că:
Nucile de cocos au gust diferit în funcție de clima și solul unde cresc? Nucile de cooos din fermele organice din Sri Lanka sunt suculente și au un gust deosebit de delicios.
AVANTAJE:
- Alternativă vegetală la produsele de tip lapte condensat;
- Aromă delicată de cocos cu note de caramel;
- Fără lactoză sau cazeină;
- Fără gluten;
- Fără aditivi sau îndulcitori artificiali;
- Fără conservanți și arome artificiale;
- Ambalajul nu conține BPA;
- Certificare Kosher & Halaal;
- Certificare organic – USDA Organic & JAS Control Union;
- Produs VEGAN.
UTILIZARE:
Amestecați înainte de utilizare. Se poate adauga la prepararea înghețatelor, budincilor, cremelor de patiserie, la deserturi vegane sau la reinterpretarea deserturilor cu aromă de caramel.
INGREDIENTE:
Extract de nucă de cocos* (60%), sirop din flori de nucă de cocos*
* ingredient certificat organic.
VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:
Valoarea energetică – 1937 kJ / 463 kcal;
Grăsimi – 24 g;
din care acizi grași saturați – 22 g;
Carbohidrați – 60 g;
inclusiv zaharuri – 33 g;
Fibre: 0 g;
Proteine – 2,0 g;
Sare – 0,04 g.
DEPOZITARE RECOMANDATĂ:
După deschidere, păstrați la frigider și consumați în 5 zile.