180.00 MDL

Făină de migdale nedegresată BIO

Faina de migdale BIO este produsă prin măcinarea migdalelor neprăjite, decojite. Se caracterizează prin gustul delicat și dulce. Ideală ca o alternativă la faina tradițională pentru coacerea prăjiturilor și pâinii.

organică UE Vegan Fara gluten  Fără lactoză Mancare cruda

Stoc epuizat

Vei primi un e-mail când acest produs va fi din nou în stoc

Făina de migdale BIO este bogată în proprietăți nutritive valoroase și aduce beneficii pentru sănătate. Făină fără gluten. Migdalele sunt foarte bogate în proteine.
Spre deosebire de făina de grâu care are gluten, mulți carbohidrați și foarte puține vitamine și minerale, în cazul făinii de migdale lucrurile stau fix invers. Făina de migdale are foarte puțini carbohidrați, foarte multe minerale (printre care magneziu, potasiu și calciu) și vitaminele A, D și E.

Făina de migdale este unul dintre cele mai folosite ingrediente în reţetele raw vegane şi reţetele fără gluten (în special la deserturi). Prepararea deserturilor cu făină de migdale este o adevarată plăcere datorită texturii sale delicate. De fapt, făina de migdale este, cel mai probabil, cea mai folosită făină pentru preparatele fără gluten. 

Făina de migdale este recomandată pentru toate vârstele, fie că este consumată alături de cereale sau fibre, fie că este introdusă în diverse reţete fără gluten, deoarece ea nu are o aromă anume şi are o consistență perfectă în aluaturi.

Făina de migdale este bogată în proteine şi grăsimi bune pentru sănătate, fiind recomandată chiar și dacă ținem dietă. Făina de migdale bio este versatilă, uşor de utilizat în bucătărie în multe reţete şi, cel mai important dintre toate, are un gust delicios.

BENEFICII:

  • Reduce riscul de infarct;
  • Ne feresc de infecții;
  • Favorizează digestia;
  • Înfrumusețează pielea și părul;
  • Tonice pentru creier;
  • Conține vitaminele A, D, E, vitamine din complexul B, acizi grași Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine și fibre.

UTILIZARE:

Făină de migdale este perfectă ca: agent de îngroșare pentru supe și sosuri, iaurt, înghețată, milkshake-uri sau fructe, pesmet sau topping pentru mâncăruri și deserturi, suplimentare la muesli, ingredient pentru prăjituri de copt, cookie-uri sau pâine.

INGREDIENTE:

100% faină de migdale crude decojite*

* ingredient certificat organic.

VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:

Valoarea energetică – 2544 kJ / 616 kcal;
Grăsimi –  54 g;
din care acizi grași saturați – 3,9 g;
Carbohidrați – 5,4 g;
inclusiv zaharuri – 4,8 g;

Fibre: 11 g;
Proteine – 22 g;
Sare – 0 g.

DEPOZITARE RECOMANDATĂ:

Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

CANTITATE: 250 g

ȚARA PRODUCĂTOARE: POLONIA

ȚARA DE ORIGINE A INGREDIENTELOR: SPANIA

Shopping Cart
Scroll to Top