130.00 MDL

Fulgi de drojdie inactivă fără gluten BIO

Fulgii de drojdie inactivă sunt folosiți pentru aportul de vitamina B12, ca substitut de brânză în unele produse vegane, dar și ca ingredient indispensabil al multor mâncăruri vegetariene și vegane.
Aceștia se caracterizează prin gust și miros delicat. Îmbunătățesc gustul și valoarea nutrițională a preparatelor. Ele pot fi un ingredient în sosuri, paste, sandwich etc. Ideal ca o completare a legumelor la grătar și prăjit. Fulgii nu sunt destinați coacerii.

logo_eu_organic logo_vegan logo_lactosefree   logo_glutenfree

Stoc epuizat

Vei primi un e-mail când acest produs va fi din nou în stoc

INGREDIENTE:

drojdie inactivă (Saccharomyces cerevisiae)*, făină de orez*, sare de mare.

* ingredient certificat organic.

“Drojdia inactivă este numită “proteina vegetarienilor”, deoarece este o sursă bogată de proteine complete. Cu un conținut de 18 amino-acizi, fulgii de drojdie intră în categoria proteinelor complexe și pe lângă acestea, conțin și 15 minerale. Felul acesta de drojdie, Saccharomyces cerevisiae, este crescut pe trestia de zahăr și melasă.

CONSUM:

Se poate presăra în sălate, supe creme, sosuri, pizza, paste, legume la grătar, la sălatele de vlăstări și plante, având un gust delicios de brânză slabă, însă consumul se recomandă să fie cu măsură. Ca orice ingredient bun, nu trebuie consumat la fiecare masă deoarece poate produce o imbalanță nutrițională. Se spune ca este recomandat nu mai mult de 2 linguri de drojdie pe zi.

VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:

Valoarea energetică – 1341 kJ / 319 kcal;

Grăsimi – 5,0 g, din care grași saturați – 1,4 g;

Carbohidrați – 29 g, inclusiv zaharuri – 5,0 g;

Fibre – 17;

Proteine ​​ – 31 g;

Sare – 6,0 g.

CANTITATE: 100 g

DEPOZITARE RECOMANDATĂ:

Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

ȚARA PRODUCĂTOARE: POLONIA

ȚARA DE ORIGINE A INGREDIENTELOR: GERMANIA

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top