95.00 MDL

Fulgi de ovăz de munte, fără gluten

Fulgii de ovăz BIO fără gluten sunt un superaliment, extrem de benefic sănătății și provin din ovăz integral, neprocesat termic sau chimic, plin de nutrienți: proteine, minerale, fibre și vitamine.

Raw, vegan, neiradiat, fără OMG, fără lactoză, fără conservanți, fără grăsimi trans, fără metale grele, BIO.

logo_eu_organic logo_glutenfree  logo_lactosefree  logo_vegan

În stoc

INGREDIENTE: 

Fulgi de ovăz* 100% fără gluten.

*ingrediente din agricultura organică

VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:

Valoarea energetică – 1450 kJ / 340 kcal;
Grăsimi – 6,5 g;
din care acizi grași saturați – 1 g;
Carbohidrați – 58 g;
inclusiv zaharuri: 1 g;

Fibre: 9 g;
Proteine – 13 g;
Sare  –  0,02 g.

RECOMANDĂRI:

Se pot consuma cu lapte sau băuturi vegetale, iaurt, budinci, simpli, terci sau în combinație cu fulgi din alte cereale, semințe, nuci, fructe deshidratate sau fructe de pădure proaspete pentru un gust fantastic. Fulgii de ovăz sunt minunați în deserturi, brioșe și alte aluaturi rapide. Îi poți da prin râșniță pentru a obține o făină pe care o adaugi ușor la orice fel de mancare sau desert sănătos.

DEPOZITARE RECOMANDATĂ:

Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

CANTITATE: 500 

ȚARA PRODUCĂTOARE: POLONIA

Shopping Cart
Scroll to Top