230.00 MDL

Pămătuf din bambus

Stoc epuizat

Vei primi un e-mail când acest produs va fi din nou în stoc

Pămătuful de bambus (CHASEN) este cel mai important accesoriu pentru prepararea ceaiului MATCHA.

Se folosește la amestecat (preparat) ceaiul tradițional MATCHA. Cu ajutorul lui ceaiul se omogenizează perfect, fiind o unealtă tradițională în prepararea acestui ceai deosebit.

Utilizare:
– Înainte de prima utilizare clătește pămătuful pentru Matcha sub robinet, apoi umple un bol sau o cană cu apă fierbinte. Pune-l înăuntru cât să fie acoperit de apă și lasă-l pentru 1 minut. Apoi scoate-l și pune-l să se usuce pe suportul special de uscat pamatuful de Matcha.
– Înainte de fiecare utilizare este indicat să îl lași la înmuiat câteva secunde în apă caldă. Asta îl va face să fie mai puțin rigid și să îi prelungească viața.
– Nu apăsa niciodată un pămătuf pentru Matcha de fundul sau de marginile bolului pentru Matcha. Incearcă abia să le atingi, mișcările trebuie să fie energice, dar nu apăsate.
– După ce pui pudra de Matcha în bol și adaugi apă, folosește pămătuful pentru Matcha amestecând cu mișcări de du-te vino (față-spate) sau M / W. Astfel vei obține (dacă ceaiul pe care l-ai achiziționat este de calitate!) o spumă densă, asemănătoare celei de lapte.

Întreținere:

– Bambusul este un material foarte fibros, iar pămătuful pentru Matcha este făcut dintr-o singură bucată de bambus care care practic este „desfăcută” în toate acele lamele care se „decupează” din ea. Asta înseamnă că va absorbi și mai multă umiditate, deci grija ta pentru uscarea lui este importantă.
– Cea mai bună metodă este să îl usuci pe suportul special de uscare pentru pămătuful de Matcha, iar abia după uscarea pe acest suport, la aer, îl poți depozita în spații închise (dulap). Lasă-l însă în continuare pe suportul special de uscare pentru pămătuful de Matcha, deoarece astfel îl ajuți să își păstreze forma.
– După ce ai folosit pămătuful pentru Matcha, pune apă curată într-un bol și spală-l folosind aceleași mișcări ca și cum ai prepara Matcha, schimbând apa de câteva ori până devine curat.

Shopping Cart
Scroll to Top