Susanul este un furnizor important de Calciu, și conține vitamina B1, vitamina B6, fier și magneziu. Menționat în legendele hinduse, se crede că ar fi originar din India de unde s-a răspândit în Africa și Asia. Semințele de susan, a căror culoare variază de la alb-crem la negru, sunt în special folosite în bucătăria asiatică. Ideal pentru vegetarieni și vegani. Susanul fiind decojit, produsul are un conținut mai mare de calciu.
BENEFICII:
- Semințele de susan conțin vitamina E, calciu, fosfor, acizi grași nesaturați (vitamina F) , vitamina B, D, E, F și lecitină.
- Conțin proteine, chiar cu 50% mai mult decât se află în carne.
- Au proprietăți revigorante asupra organelor sexuale.
- Sunt tonice, regenerante pentru oase și pentru dinți.
- Sunt vitalizante, antiastenice, stimulente al hematopoezei, nutritive, regenerante, laxative, afrodisiace.
- Poate fi utilizat ca și adjuvant în tratamentul dizenteriei, căderea părului, oase fragile, osteoporoză, plămâni slăbiți, constipație cronică.
INGREDIENTE: semințe de susan decojite prăjite * 100%
* Ingrediente din agricultura ecologică
CONSUM: Ideal pentru a fi întins pe pâine, potrivit ca îmbunătățire vegană de mâncăruri de legume, în bucătăria asiatică sau pentru prepararea diverselor sosuri pentru salate.
VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:
Valoare energetică – 2579 kJ / 623 kcal
Grăsimi – 55 g; din care acizi grași saturați – 7,70 g;
Glucide – 6 g;
inclusiv zaharuri – 0 g;
Proteine – 25 g;
Sare – <0,01 g;
Fibre – 3 g;
CANTITATE: 250g
ALTE INFORMAȚII:
Produsul poate conține urme nuci.
DEPOZITARE RECOMANDATĂ:
Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Țara producătoare: Olanda