80.00 MDL

Praf Agar Agar (агар агар) BIO 20g

Produs 100% din algă agar-agar, fără gluten, vegan.  Pudra este obținută din pereții algelor roșii agarofite. Conține 70–80% polizaharide, 10–20% apă și 1,5–4% substanțe minerale.

 

Stoc epuizat

Vei primi un e-mail când acest produs va fi din nou în stoc

Agar agarul se topește la 85 °C și se solidifică la 32-40 °C, această proprietate care reprezintă un bun echillibru între o topire ușoară și o bună stabilitate a gelului la temperaturi relativ înalte îl face să fie un bun înlocuitor de gelatină.

Are o putere de gelificare cca. 7 ori mai mare decât gelatină obișnuită.

Este folosit cu precădere în industria alimentară cât și în uz casnic în ultima vreme la prepararea înghețatei, cremelor, gemurilor, bomboanelor sau jeleurilor .

În Orient el este folosit și ca reglator al tranzitului intestinal datorită conținutului de 80% fibre, el dând o senzație de sațietate fară a mânca mult.

INGREDIENTE: 

Agar-agar* (alge marine roșii (Gelidium) deshidratate)
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologică.

PROPRIETĂȚI:

• Se prezintă sub formă de fâșii semitransparente de culoare cafeniu-gălbui.

• Conține 70-80% polizaharide, 10-20% apă și 1,5-4% substanțe minerale.

• Are o putere de gelificare de aproximativ 7 ori mai mare decât gelatina obișnuită.

MOD DE FOLOSIRE:

• Praful de agar-agar necesită 2 sau 3 minute de fierbere (față de gelatina obișnuită care doar se înmoaie), dar nu mai mult.

• Se recomandă folosirea a aproximativ 4g de pudră de agar-agar la 500 sau 600ml de lichid (cantitățile pot varia în funcție de preparatul la care se folosește).

VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:

Valoarea energetică: 775 kJ / 191 kcal

Grăsimi: 0,3 g

Acizi grași saturați: 0,3 g

Glucide: 10 g

inclusiv zaharuri: 0,5 g

Fibre: 70 g

Proteină: 2 g

Sare: <3,13 g

CANTITATE: 20g

DEPOZITARE RECOMANDATĂ: a se pastra într-un loc uscat și răcoros, departe de lumină.

ȚARA PRODUCĂTOARE: POLONIA

ȚARA DE ORIGINE A INGREDIENTELOR: SPANIA

Shopping Cart
Scroll to Top