150.00 MDL

Moringa pudră (Моринга) BIO

Moringa (moringa oleifera)  – Se numește “arborele miraculos” deoarece fiecare parte din el are proprietați benefice (rădăcina, frunzele, coaja, fructele și semințele-totul).

Frunzele sale sunt folosite în medicina alternativă de secole, iar conform Ayurveda, sistemul de medicină tradițional din India, moringa poate contribui la vindecarea sau prevenirea a aproximativ 300 de boli.

logo_eu_organic logo_vegan logo_glutenfree  logo_lactosefree  logo_rawfood

Stoc epuizat

Vei primi un e-mail când acest produs va fi din nou în stoc

Această plantă, moringa, ce poate fi considerată un aliment complet, conține cantități mari de proteine, toți cei opt aminoacizi esențiali, o gamă largă de vitamine și minerale și o mulțime de fitonutrienți și alți antioxidanți puternici în combaterea bolilor. Ce înseamnă aminoacizi esențiali? Adică nu pot fi produși de organismul uman și trebuie să ne preocupăm să avem o alimentație echilibrată și diversificată din care să îi luăm.
Când sunt uscate, frunzele de Moringa au proprietăți antioxidante care pot fi de ajutor în lupta cu bolile cardiovasculare și Alzheimer. Frunzele conțin peste 40 de tipuri de antioxidanți, inclusiv carotenoizi, zinc, seleniu, crom, vitaminele B, C, D, A și K. De asemenea, frunzele de Moringa conțin 36 de compuși antiinflamatori, printre care calciu, cupru, clorofilă, omega-3, omega-6, omega-9 și sulf, care sunt prezenți în mod natural în compoziția plantei.

Iată de ce MORINGA este unul dintre cele mai nutritive alimente din lume – Frunzele de moringa sunt pline de vitamine, minerale, aminoacizi esențiali și multe altele.

100 de grame de frunze uscate de moringa conțin:

  • de 9 ori mai multe proteine decât iaurtul;
  • de 10 ori mai multă vitamina A decât morcovii;
  • de 15 ori mai mult potasiu decât bananele;
  • de 17 ori mai mult calciu decât laptele;
  • de 12 ori mai multă vitamina C decât portocalele;
  • de 25 de ori mai mult fier decât spanacul.

BENEFICII:

1. Aminoacizi:

Frunzele de Moringa conțin 18 aminoacizi care sunt utile pentru blocurile de baza ale corpului nostru, proteine. Acestea ajută organismul nostru să funcționeze corect.

2. Anti-inflamație:

Moringa frunză conține fier, anti-inflamatorii și proprietăți antiseptice. Acest lucru ajută la vindecarea leziunilor minore, cum ar fi lovituri, tăieturi și arsuri. De asemenea, ajută la vindecarea rapidă a rănilor.

3. Alăptarea:

Frunze de Moringa au proprietăți ayurvedic. Este un medicament tradițional, care este administrat mamelor care alăptează pentru a ajuta la creșterea lactației sau lapte de producție.

4. Colesterol:

Frunzele de Moringa conțin de ardere și de slăbire proprietăți de grăsime care hranesc si energiza corpul. Aceste frunze sunt utile pentru a opri în mod natural pofta de junk food și pentru a stimula energie pentru un stil de viață sănătos și activ. Niveluri mai scăzute de colesterol ajută la reducerea bolilor de inima și multe alte probleme cardiovasculare.

5. Diabetul:

Moringa ajută la controlul diabetului zaharat. Diabetul scade producția de insulină la pacienții afectați. Frunzele de Moringa furnizează energie fără zahăr. Moringa este considerată a fi un medicament pe bază de plante, care reduce nivelul de zahăr.

6. Antioxidanți:

Antioxidanții joacă un rol vital în menținerea celulelor sănătoase din corpul nostru. Acestea pot reduce riscul de cancer și de a încetini procesul de îmbătrânire. Frunzele de Moringa conțin aproximativ 30 de antioxidanți care promovează pielea sănătoasă. Frunzele pot fi incluse în dieta ta pentru a stimula metabolismul și declanșa pierderea în greutate.

7. Păr sănătos:

Aceste frunze sunt, de asemenea, benefice pentru păr și scalp, deoarece are mai multe vitamine și minerale. Ele pot fi folosite pentru a curăța părul și scalpul, pentru a preveni deteriorarea parului, mătreața, păr uscat și lipsit de viață. Aceasta crește, de asemenea, circulația sângelui la nivelul scalpului și stimulează creșterea părului. Pe măsură ce crește circulația sanguină, foliculii de par obțin mai multe substanțe nutritive, ceea ce duce la păr puternic și sănătos.

8. Sistemul nervos:

Moringa ajută la combaterea multor tulburări ale sistemului nervos. S-a demonstrat rezultate eficiente împotriva migrenei, dureri de cap, iritabilitate, etc.

9. Digestie:

Frunzele de Moringa sunt ușor de digerat ajută la digestia alimentelor în mod corespunzător. Astfel, mai multe substanțe nutritive sunt absorbite de către toate părțile corpului pentru beneficii maxime.

10. Detoxifiere:

Moringa detoxifică și curăță corpul tău, astfel încât să poată funcționa la un nivel optim.

11. Energie:

Moringa crește energia și dă un sentiment de bunăstare generală, crește energia într-un mod natural fără nici un fel de zahăr.

12. Acnee:

Extractul de frunze de Moringa este utilizat pe scară largă în industria cosmetică, deoarece are multe proprietăți terapeutice și purifică pielea. Îndepărtează impuritățile și întinerește pielea. De asemenea, îmbunătățește și menține culoarea pielii naturale.

CONTRAINDICAȚII:

Moringa nu poate fi consumată de către femeile însărcinate, deoarece poate induce avortul.

MOD DE UTILIZARE:

Doza medie recomandată : 1/2  linguriță (3-5g)/zi, după 3-5 zile se poate crește doza la o linguriță (5-10g)/zi dizolvată într-un pahar de apă sau în sucuri proaspete de legume sau fructe. Pulberea mai poate fi adaugată în salate, inclusiv shake-uri, smoothies, simplu în lapte, în cerealele de dimineață.

INGREDIENTE:

Moringa (oleifera Moringa) pulbere * 100%

*ingredient certificat organic.

VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:

Valoarea energetică – 1342 kJ / 319 kcal;

Grăsimi – 2,3 g;

Acizi grași saturați – 0 g;

Carbohidrați – 38 g;

inclusiv zaharuri – 0 g;

Fibre – 19 g;

Proteine ​​- 27 g;

Sare – 0,4 g;

DEPOZITARE RECOMANDATĂ:

Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

ȚARA PRODUCĂTOARE: POLONIA

ȚARA DE ORIGINE A INGREDIENTELOR: EGIPT

CANTITATE: 150g

Produsele BIO (organice) sunt cultivate fără pesticide și insecticide iar în procesul de fabricație nu se folosesc aditivi și compuși chimici.

Shopping Cart
Scroll to Top