Search
Generic filters

Ulei din migdale dulci presat la rece – MIRA

190.00 MDL

Golește
Mira

Migdalul este un pom fructifer cultivat pentru calitățile deosebite ale sâmburilor sale, apreciate atât în gastronomie cât și în cosmetică. Utilizat încă din antichitate pentru îngrijirea pielii, uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale datorită proprietăților sale emoliente, nutritive, calmante și catifelante.

Uleiul de Migdale dulci este foarte popular în cosmetologie, frecvent e folosit ca ingredient cheie în produsele de îngrijirea pielii și a părului, dar puțini oameni își dau seama că poate fi, de asemenea, bun pentru sănătate. Uleiul presat la rece conține o cantitate semnificativă de vitamina E și este o sursă excelentă de magneziu, fosfor și cupru. Bogat în antioxidanți, este cunoscut pentru capacitățile sale în lupta împotriva radicalilor liberi și îmbătrânirea celulelor organismului. De asemenea, este un agent anti-inflamator care îmbunătățește imunitatea și memoria.
Uleiul de Migdale dulci are o culoare ușor gălbuie și un gust unic, absolut delicios.

INGREDIENTE: 

Semințe de migdale crude 100%

VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 ml:

Valoare energetică – 3694 kJ / 899 kcal; 
Grăsimi – 99,85 g;
din care acizi grași saturați – 11,30 g;
Acizi grași mononesaturați – 28,70 g; 
Acizi grași polinesaturați – 62,40 g;

Glucide – 0,0 g; 
inclusiv zaharuri – 0,0 g;
Proteină – 0,0 g;
Sare – 0,0 g.

CONDIȚII DE PĂSTRARE:

A se păstra în încăperi cu umiditatea max.75%, la temperatura de la 2°C până la 25°C, ferit de razele solare.

MOD DE ADMINISTRARE:

Uleiul de migdale dulci presat la rece poate fi utilizat în numeroase moduri. De la tratamente de frumusețe, masaj, etc. până la prepararea produselor alimentare: poate fi folosit în loc de ulei de măsline în prepararea unei salate delicioase sau chiar pentru marinarea preparatelor din carne.

IMPORTANT!

  • Dacă simțiți că uleiul capătă un gust amărui, înseamnă că e oxidat, respectiv evitați să îl consumați;
  • Nu se recomandă tratarea termică a uleiurilor presate la rece pentru că sunt sensibile la temperaturi ridicate și își pierd calitățile nutritive transformându-le în componente toxice;
  • Mîncarea cu adaos de ulei presat la rece trebuie consumată în cel mai apropiat timp, proaspăt;
  • Consumul excesiv poate provoca reacții nedorite, respectați doza recomandată zilnic;
  • Informația prezentată are caracter pur informativ, sub nici o formă nu poate înlocui prescripția unui medic specialist. Vă îndemnăm să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de utilizarea produselor prezentate.

CANTITATE: 100 ml – 250 ml

ȚARA PRODUCĂTOARE: MOLDOVA

Alege gramaj

100 ml, 250 ml

Scroll to Top