180.00 MDL

Ulei din semințe de armurariu presat la rece – mira

Textura lejeră a uleiului din armurariu (ciulin de lapte), aroma sa delicată dăruiesc un accent discret gustului oricărui platou fără să îl piardă pe acesta.  Substanțele minerale și antioxidanții vor fi sursa bunăstării dumneavoastră.

Vegan Fara gluten  Fără lactoză Mancare cruda

În stoc

Descriere

Utilizăm intenționat tehnologia de presare la rece pentru a păstra nutrimente benefice care se conțin în semințe. Silimarina este un antioxidant special, care intră în componența uleiului de armurariu (ciulin de lapte) și este un suport indispensabil pentru ficat, contribuie la regenerarea celulelor acestuia în urma acțiunii toxinelor și tratamentelor medicale de lungă durată.

Uleiul din semințe de armurariu (ciulin de lapte) este bogat în zinc, magneziu, seleniu și mangan. Aceste substanțe minerale sunt necesare pentru stabilirea echilibrului nivelului de insulină în organism. Acidul oleic mono nesaturat Omega-9  ce se conține în componența uleiului din semințe de armurariu (ciulin de lapte), se absoarbe cu ușurință de către organism prevenind dezvoltarea bolilor cardiovasculare și este un ajutor indispensabil în tratamentul bolilor tractului digestiv.

Poliacidul nesaturat Omega-6, întărește celulele membranei creierului și este responsabil de sănătatea pielii și părului nostru. E important să nu uităm că acidul gras nesaturat Omega-6 este de neînlocuit și nu este sintetizat de sine stătător de către organismul uman, dar este achiziționat doar împreună cu alimentele. Datorită acesteia se absoarbe Vitamina E, cea care întărește imunitatea dumneavoastră, este sursa tinereții și frumuseții.

Utilizare

Consistența lejeră a uleiului din semințe de armurariu ( ciulin de lapte) este perfect pentru salate din legume și fructe proaspete de sezon.

Serviți salata din frunze suculente de salată verde, ardei gras, avocado, grape-fruit și semințe de chia înainte de platoul principal, condimentați-o cu uleiul din semințe de armurariu (ciulin de lapte) pentru a da o aromă subtilă de nucușoare uscate.

La pregătirea bucatelor din legume coapte, inclusiv din cartofi, la pregătirea salatelor din sfeclă și ridiche, adăugând uleiul din semințe de armurariu (ciulin de lapte) acestea au un gust foarte reușit.

Recomandăm la pregătirea unei salate lejere din pere, migdale, caise uscate să adăugați ulei din semințe de armurariu, compoziția rafinată va înlocui dulciurile atât de dăunătoare.

Pentru cei ce fac atenție la silueta lor, o completare perfectă la ceai ar fi clătitele dietetice din măr pe bază de făină de migdale, iaurt lejer și ulei din semințe de armurariu (ciulin de lapte).

Nu vă recomandăm să supuneți uleiurile presate la rece la o prelucrare termică de lungă durată, întrucât acestea își vor pierde calitățile curative.

CANTITATE: 250 ml

ȚARA PRODUCĂTOARE: MOLDOVA

Shopping Cart
Scroll to Top