60.00 MDL

Sare roz de himalaya 100% naturală

Sarea roz de Himalaya este 100% pură, naturală și nerafinată, fiind recunoscută ca una dintre cele mai benefice varietăți de sare din lume. Este extrasă manual din minele de la baza munților Himalaya și nu are adaos de iod sau alți aditivi, nefiind tratată industrial. Culoarea roz se datorează conținutului de oxid de fier și mangan.

Fiind de o puritate deosebită, sarea roz de Himalaya are proprietăți multiple pentru sănătate și este recomandată și în tratamentele medicale. Este o sursă extraordinară de minerale, este fără conservanți și este considerată una dintre cele mai sănatoase tipuri de sare din lume. Are efecte curative, energizante și revigorante, reduce oboseala și mărește rezistența organismului, oferind vitalitate întregului corp.

Sarea de Himalaya s-a format în decursul a 250 milioane de ani prin secarea oceanului primordial, păstrând astfel componența mărilor preistorice.

La Arome Bio găsești
Sarea roz de Himalaya disponibilă în 2 variante:

1. Sare Roz Grunjoasă de Himalaya – Perfectă pentru a fi utilizată în râșniță. 
2. Sarea Roz Fină de Himalaya – Este sarea grunjoasă în formă măcinată.

Alege-o pe cea care ți se potrivește mai bine.

Sarea de Himalaya conține toate cele 84 de minerale-elemente din cele aproximativ 92 care se regăsesc în corpul uman: sodiu – cu acțiune detoxifiantă; zinc – ajută la protejarea pielii, la creșterea imunității; magneziu – calmant, antistres; boron – reglează funcțiile organismului; potasiu – reduce retenția de apă; calciu; fluor; siliciu; fosfor; crom; mangan; fier; germaniu; etc. Are rolul de a echilibra toate mineralele din organism care au nevoie de susținere.

Sarea de Himalaya poate fi folosită pentru curățarea sinusurilor, în inhalații, în tratarea afecțiunilor respiratorii, ca sare de baie cu efect detoxifiant, sub formă de comprese pentru diversele iritații ale pielii, etc. Ea asigură echilibrul pH-lui celulelor în special al celor cerebrale, prevenind procesele de îmbătrânire, menține nivelul optim de apă din organism, previne venele paianjen pe picioare și coapse, asigură o respirație mai bună, iar în combinație cu apa ajută la reglarea tensiunii arteriale, fiind indicată și în curele de slăbire.

Baia cu sare de Himalaya (circa 1 kg la o cadă cu apă la temperatura de 37°C, timp de 20 de minute) are foarte multe beneficii fiindcă mineralele vor penetra pielea sub formă de ioni, toxinele vor fi eliberate în apă, iar fluxul energetic al corpului va fi activat și echilibrat, iar sistemul imunitar se va întări. Aceste băi sunt recomandate și în ameliorarea afecțiunilor pielii, reumatism, afecțiuni articulare, ginecologice, activându-se astfel propriile forțe de vindecare ale organismului. După baie ar fi bine ca pielea să se usuce în mod natural.

Inhalațiile cu saramură timp de 10 minute cu capul acoperit deasupra vasului (5 litri de apă fiarta plus circa 150 gr. sare) sunt indicate pentru astm, bronșită, infecții ale sinusurilor, etc. Ele se pot face zilnic în funcție de starea de sănătate. Sarea de Himalaya poate fi adaugată și în umidificator fiind ideală atât pentru uz alimentar cât și cosmetic.

Sarea de Himalaya e recomandată de bucătarii din toata lumea ca fiind una dintre cele mai valoroase tipuri de sare gourmet.

INGREDIENTE: 

Sare roz de Himalaya, 100% naturală

DEPOZITARE RECOMANDATĂ:

Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

CANTITATE: 600 g

ȚARA PRODUCĂTOARE: POLONIA

ȚARA DE ORIGINE A INGREDITENTELOR: PAKISTAN

Greutate Nu se aplică
Alege tip

grunjoasă, fină

Shopping Cart
Scroll to Top