supa
chlorella copii

Aromebio - distribuția B2B de produse Bio, vegane, care vă aduce sănătate și prosperitate!

Doriți să vă diversificați gama de produse de pe raft cu cele mai sănătoase și delicioase produse Bio, vegane, de pe piață? Atunci nu mai căutați, pentru că noi suntem soluția ideală pentru afacerea Dvs.!

Suntem distribuitorul unic în R.Moldova al unor branduri de renume internațional, de produse Bio, raw, vegane, fără gluten, fără lactoză sau proveniență animalieră. Avem o selecție variată: de la alimente, băuturi, suplimente, gustări – până la produse pentru copii, toate perfecte pentru un stil de viață sănătos.

De ce să ne alegeți ca partener de distribuție B2B?

 

Pentru că vă oferim produse de calitate superioară, certificate ecologic (green leaf), care respectă cele mai înalte standarde de siguranță alimentară. 

Pentru că vă oferim prețuri competitive, reduceri și promoții atractive, care vă vor crește profitabilitatea și vă vor fideliza clienții.

Pentru că vă oferim asistență și consultanță permanentă, prin intermediul echipei noastre de profesioniști, care vă vor ajuta să alegeți cele mai potrivite produse pentru afacerea Dvs.

Pentru că cererea pentru produsele sănătoase (Bio, raw, vegane, fără gluten, fără lactoză, fără zahăr sau proveniență animalieră) este în creștere.

Pentru că vă oferim livrare gratuită în Chișinău, în funcție de valoarea comenzii, în termen de 24-48 de ore.

Scrie-ne pe info@aromebio.md
Contacte (Brand Manager): 069203190

 

Parteneri B2B:

SINCER  ;  GEORGE STANDARD ;  MAMICO ;  CĂMARA FERMIERULUI ;  LIRO ;  VIO BERRY ; WOV MARKET ; PLANTENELA

Vezi toate brand-urile aici.

Shopping Cart
Scroll to Top