Băuturi și deserturi RAW-Vegane. Disponibile în cafenea

Disponibile doar în cafenea: băuturi calde, vegane și deserturi delicioase raw-vegane! Iată doar câteva exemple: 

Latte Rosé - 60 MDL

O băutură vegană, aromată cu sirop vegan de trandafir, lapte de migdale, și pudră de sfeclă roșie. Delicioasă și sănătoasă! Plină de antioxidanți!

Latte Matcha - 50 MDL

Este o băutură pe bază de matcha și lapte de migdale. Are un conţinut bogat în clorofilă, vit. A, B,C şi E, seleniu, crom, zinc şi magneziu. Te ajută în procesul de slăbire și îți oferă o stare de bine.

Ceai din hrișcă tătară RAW 40 MDL

Conține un număr mare de antioxidanți, care curăță organismul, ceea ce înseamnă că starea generală de sănătate se va îmbunătăți semnificativ. Are o aromă naturală de biscuiți.

Hot Chocolate Vegan - 60 MDL

Ciocolata adorată de copii și maturi! Ingrediente vegane, certificate BIO. Sunt mixate pudra de carob, pudra de cacao, lapte de cocos, sirop de caramelă/nuci.

Yogi Tea - 20 MDL

Delectează-te cu un ceai ayurveda, cuo varietate de gusturi deosebite. Fiecare ceașcă de ceai îți va aduce un mesaj irepetabil. Nu știm cum lucrează, dar mesajul este mereu comptabil cu ceea ce simți.

Brânzica - 55 MDL

Disponibilă în 4 variante : Lime și Mac; Zmeură; Caise; Căpșună. Pe bază de lapte de cocos, unt de cocos, glazură vegană, îndulcite cu sirop de topinambur.

Caraibe - 65 MDL

Desertul acesta este creat pentru toți fanii miezului de cocos. Un strat imens de cocos, învelit într-o fâșie de ciocolată vegană, dulce... Ce poate fi mai gustos?

Tropical - 65 MDL

O fuziune de gusturi exotice: cocos, mango și unt de cacao! Desertul Tropical este acea senzație de proaspăt. Gustul îți amintește instant e o vacanță la mare.

Halva - 40 MDL

O reinterpretare raw-vegană a gustului copilăriei. Ideală pentru că este pe bază de îndulcitori naturali și semințe de floarea soarelui, din plin acoperite cu ciocolată!

Cherry & Rum - 75 MDL

Ar fi suficient să-ți spunem ce ingrediente conține acest desert ca să-ți lase gura apă în câteva secunde: vișină, caju,rom, lapte de cocos, unt cacao + topping caramelă.

Bounty batonaș - 50 MDL

Mult cocos nu există! Clasicul Bounty acum poate fi savurat și în varianta perfect sănătoasă și delicioasă! Gustul e cocos și ciocolată vegană luptă frumos între ele.
Shopping Cart
Scroll to Top