Timp de preparare: 15 minute
Durata gătitului: 2 ore
Portii: 2 persoane,
Ingrediente
1 ceasca de lapte
1/2 cana zahăr granulat
1/3 cana de apa
4 lingurițe de gelatină
2 lingurițe Matcha pulbere
Mod de preparare:
1. Într-o cratiță adăugați laptele, zahărul, apa și matcha. Se amestecă ușor pentru a dispersa uniform ingredientele.
2. Gatiti la foc mic.
3. Se amestecă și așteptați ca zahărul să se dizolve.
4. Când amestecul începe să fiarbă ușor, luați-l de pe foc.
5. Se adaugă gelatina si se amesteca până se dizolvă, fără cocoloașe sau bucăți.
6. Se toarna uniform in vase mici de sticla.
7. Puneți-le în frigider si lasa-le cel puțin 2 ore sau până când panna cotta devine solida (testați soliditatea cu o scobitoare).
Puteti decora cu frunze de menta.