Marina Braniște – Atunci când nu te descurci singur apelează la profesioniști și la produse de calitate!

Este cunoscută pentru profesionalismul său, dar și pentru abilitățile de comunicare cu pacienții. Marina Braniște este doctorul în medicină estetică, la care ajung sute de pacienți cu sute de probleme de ten și astăzi aflăm cum îi reușește să rezolve chiar și cele mai delicate probleme de sănătate. Ce este uimitor, pe lângă tratamentele aplicate la cabinet, ajunge să îndrume și chiar să inspire persoanele pentru a avea un rezultat atât pe interior, cât și pe exterior. 

Pentru că este un client fidel Arome Bio, am invitat-o pe Marina să ne povestească cum a reușit să abordeze un nou regim alimentar, cum a reușit să își motiveze pacienții și chiar și mama să o urmeze. De asemenea dispuneți și de câteva sfaturi de la specialist, din acest motiv, vă invităm să citiți mai jos:

Care a fost primul produs Bio alimentar și cosmetic, care ți-a făcut cunoștință cu lumea Bio?

  • Primul produs procurat de la Arome Bio a fost un creion de buze, din cele alimentare a fost pasta din 4 tipuri de nuci.

Ce rețete preferate ai?

  • Rețetele mele sunt simple, la micul dejun prefer smoothie-urile în care adaug suplimentele: spirulina, maca, moringa, chlorella, semințele decorticate de cânepă… Am descoperit terciul raw din semințe de in și susan, acum am mai completat și cu terciul de ovăz fără gluten, pe care îl prepar cu fructe proaspete de sezon.

Ce nu lipsește din bucătăria ta?

  • Uh, îmi este greu să spun ce-mi lipsește pentru că odată în lună trec pe la Arome Bio și îmi suplinesc stocul. Deci am de toate!

Știm că ai un regim sănătos de viață, iar aceasta nu înseamnă doar alimentație echilibrată, ci și un somn de calitate și o rutină sănătoasă. Povestește-ne despre experiența ta.

  • Da, așa este! 
  • Anul trecut m-am înscris la Școala Internațională ANTI-AGE din Elveția și am terminat cu brio primul modul “DETOX” unde s-a discutat mult despre capitolul alimentație echilibrată, grăsimi, proteine, glucide sănătoase, pe lângă aceasta este completat cu un somn calitativ și activitate fizică. M-am întors acasă motivată să fac o schimbare și de aproape un an mențin un regim alimentar echilibrat. Pur și simplu în prepar rețetele și respect regimul alimentar cu strictețe și toți au remarcat schimbarea.

  • Sunt doctorul care face ceea ce recomandă paciențiilor, în acest mod obținem rezultate bune împreună și îmi reușește să motivez și alți oameni să aibă grijă de sănătatea lor. Toate acestea le fac din dragoste pentru sănătate și frumusețe.

Te urmărim pe rețelele de socializare, ești o persoană activă și influentă. Care sunt principalele mesaje pe care le transmiți pacienților, urmăritorilor tăi? 

  • Mulțumesc că mă urmăriți! Mă simt flatată. Frumusețea și sănătatea vin din interior spre exterior! 
  • Fiecare este responsabil de sănătatea sa. Doctorul este un îndrumător, ajutor, ba chiar un coach.

În procesul de lucru cu pacientul, ajungi să comunici și despre alimentație, un factor important pentru sănătatea tenului. Ce le recomanzi pacienților tăi pentru un ten luminos? Dorim să aflăm câteva secrete de la Cabinetul Medicului Estetist – Marina Braniște 

  • În funcție de problema de sănătate, cel mai dificil este tratarea acneei. Primul pas este  excluderea din  alimentație a produselor care provoacă acneea cum ar fi: cafea, produsele lactate, dulciurile în exces.

Știm că și mama ta a început un regim sănătos de viață. Cum a fost să o inspiri să încerce produse noi ca semințe de cânepă, amaranth, quinoa (așteptăm și exemplele tale).

  • Dacă vrei să schimbi ceva începe cu tine 🙂 Așa a fost în cazul meu, am mers acasă pentru cateva zile și am luat cu mine toate produsele de care aveam nevoie, mama văzând ce mănânc mi-a spus că și-ar dori și ea să aibă un astfel de regim. Zis și făcut! Cadoul meu pentru ,,8 martie” a fost setul de produse de la AromeBio, care include și produsele alimentare pentru toată perioadă de post, a fost un moment oportun de a începe un alt tip de alimentație. Așa mama mea a obținut rezultate de -8kg și acum își menține rezultatele obținute. Are 60 ani și mi-a mărturisit că se simte mult mai bine. Desigur ca și-a motivat și prietenele să consume produsele Arome Bio.

Un rol aparte în regimul tău alimentar îl joacă smoothie-urile. Ce suplimente adaugi în acestea?

  • Am un meniu pentru fiecare zi de smoothie-uri, mențin un echilibru între consumul de fructe combinate corect și adaug suplimente cum ar fi: spirulina, moringa, maca, semințele de in, semințele de susan, semințele de cânepă…

Despre suplimente naturale și regim corect ai aflat mai multe în urma unui curs de alimentație cu naturopatul Diana Chistol. Este naturopatul pe care îl recomandăm multor clienți Arome Bio și ne bucură să vedem rezultate frumoase. Cum te-a ajutat pe tine naturopatia?  

  • Da, pe Diana am cunoscut-o din recomandarea voastră, am citit blogul ei, am urmărit o perioadă ce face și pentru mine a contat că are studii făcute în domeniul nutriției. Am decis să-i scriu atunci când m-am întors de la Școala ANTI-AGE EXPERT, ca să ma ajute în alegerea unui meniu alimentar echilibrat în funcție de necesitățile mele. Chiar dacă și eu am terminat un curs în nutriție, prefer să apelez la profesioniști, pentru că ei văd lucrurile altfel decât le vezi personal. Am avut un program personalizat, care a durat 4 luni între care am făcut 2 sesiunii de curățare a intestinului, mult de povestit, însă experiența a fost cu rezultat și în prezent formăm echipă cu ea și voi – Arome Bio.
  • (Citește și interviul cu Diana Chistol aici)

Ce superfoods (suplimente naturale) se găsesc mereu la bucătăria ta?

  • Vă invit să veniți în bucătăria mea și să gătim împreună ceva gustos și totodată vă voi arăta ce am! 🙂

Ce sfaturi ne poți oferi? Vom ține cont de ele!

  • Atunci când nu te descurci singur apelează la profesioniști și la produse de calitate, certificate.  Iar pe cei interesați de viață lungă și frumoasă îi aștept la o consultație online sau la cabinet pe care o pot face direct pe www.marinabraniste.md

Mult succes Marina și îți mulțumim pentru că ești parte din Oamenii Arome Bio!

Shopping Cart
Scroll to Top