Dragoste si sex : cel mai bun lubrifiant natural

Uneori lubrifiantul este necesar pentru o viata intima armonioasa. Dar stiai ca uleiul de cocos este cel mai bun lubrifiant natural? Iata de ce:

  • Asigura placere maxima si dureaza mai mult decat lubrifiantul pe baza de apa.
  • Este antibacterian, antifungic, antiviral, antiparazitar si anti-inflamatoriu. Astfel ar putea ajuta in cazul unor probleme infectioase precum micozele, cistita, candidoza, etc.
  • 100% natural, fara conservanti si alte chimicale care ar putea provoca iritatii grave. Insa daca sunteti alergici la unele produse naturale, mai ales la nuci, este de preferat sa se faca un test de alergie in prealabil pe zone mai putin sensibile.

ATENTIE: nu se foloseste pe prezervativele din latex, deoarece ar putea actiona asupra lui şi s-ar putea rupe. In schimb, se poate folosi pe prezervativele din poliuteran.

In concluzie, uleiul de cocos nu este doar util pentru un act intim fara dureri, ci si pentru sanatatea femeii. El poate fi folosit si in afara actului intim, pentru prevenirea si tratarea problemelor vaginale.

Deoarece sanatatea e importanta, investiti intr-un ulei de cocos de inalta calitate. Noi va recomandam uleiul de cocos de la AromeBio, de inalta calitate, raw, presat la rece si certificat bio.

Shopping Cart
Scroll to Top